Huurmogelijkheden en groepsuitstapjes

Het bezoekerscentrum, de schaapskooi en Ermelosche Heide bieden goede mogelijkheden voor een groepsuitstapje, kinderfeestje of familie- of bedrijfsbijeenkomst. Graag denken we met u mee om een programma op maat samen te stellen. De knusse bovenverdieping van het bezoekerscentrum is geschikt voor kinderactiviteiten, een lezing, vergadering of workshop (NB: er is een traplift aanwezig). Naast de aanwezige horecafaciliteiten kunnen we ook lunches regelen. Bij en vanaf het bezoekerscentrum zijn verschillende natuurspeurtochten uitgezet. Op afspraak kunnen er tijdens de openingsuren creatieve activiteiten gedaan worden zoals kunstwerkjes maken van gevilte wol (zie bij creatieve activiteiten). Onze gidsen verzorgen excursies voor groepen op aanvraag. Vanaf de schaapskooi kunnen wandelingen en fietstochten gemaakt worden over de Ermelosche Heide en door de omringende bossen.
Het bezoekerscentrum is buiten de openingstijden onder voorwaarden te huur voor bescheiden bijeenkomsten of vergaderingen, maar niet in de avonduren. De maximale capaciteit is 60 personen.
Alle activiteiten worden georganiseerd door en bemenst met vrijwilligers. De opbrengsten van deze activiteiten komen geheel ten goede aan de Stichting Schapedrift Ermelo. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met de coördinator Geesje Eleveld, tel. 0577-407235 (ma, wo, do) of via info@schapedrift.nl.