Ontvangst is rond 12:30 uur in het bezoekerscentrum met koffie/thee/chocolademelk. Een exclusieve wandeling samen met de herder. Zo maakt u haar werk van dichtbij mee! Samen met een gids wandelt u over de Ermelosche Heide naar de schaapskudde en verblijft aldaar met de herder, honden en de kudde op de hei. Gezamenlijk loopt u met de herder terug naar de schaapskooi. Duur circa 3 uur (afhankelijk van het weer). Onder het genot van een consumptie kunt u in het bezoekerscentrum nog even napraten met de herder. Kosten: € 35,00, Vriend Schapedrift: € 30,00 (incl. 2 consumpties).

Geschikt vanaf 12 jaar. Deze excursie vindt plaats onder voorbehoud van extreem weer. In dit geval wordt voorafgaande aan de excursie contact opgenomen met de deelnemers. Honden zijn niet toegestaan tijdens de excursie. Klik hier voor de volledige boekingsvoorwaarden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meelopen herder 26 juli 12:30 uur Volwassene
35,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Meelopen herder 26 juli 12:30 uur Vriend Schapedrift
30,00
0 beschikbaar
Uitverkocht