Van 19.00-22.00 uur. Landelijk evenement in samenwerking met (natuur-)organisaties NMP, KNNV, Astra Alteria en Groennetwerk. We vieren de laatste avond voordat de wintertijd ingaat, de kracht van het duister en de stilte. Alles is aardedonker rondom de schaapskooi; alleen in het bezoekerscentrum brandt nog wat licht. Er zijn excursies in het donker, lezingen, laserpointers, stellarium en tellurium (bij bewolkt weer) en telescopen staan opgesteld. Natuurorganisaties geven uitleg daarbij.

Klik hier om alvast een kijkje te nemen naar het programma van de avond!

LET OP: check uw spambox indien de tickets niet binnen in uw mailbox verschijnen of zoek op afzender “Stichting Schapedrift Ermelo”.

Uitverkocht? Het terrein is gratis toegankelijk en er is nog veel meer te zien en te doen buiten de betaalde activiteiten om. Op de avond zelf delen we volgnummers uit voor alle uitverkochte activiteiten. Meld u zich hiervoor zo vroeg mogelijk aan de informatiebalie in het bezoekerscentrum. We werken daar met een wachtlijst.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar