In het kader van de shovelactie deze eenmalige, unieke avondwandeling met boswachter en jachtopziener! Op 25 november is het bijna volle maan, zodat u waarschijnlijk in het bleke licht van de maan op stap gaat. Dat maakt de wandeling extra spannend. De wandeling is een unieke, sprookjesachtige beleving van het bos in het donker.
De boswachter zal uitleg geven over de bijzondere flora rond de schaapskooi, welke veranderingen in de diversiteit te zien zijn als gevolg van de klimaatverandering. De boswachter en de jachtopziener gebruiken daarbij zo weinig mogelijk licht.  

Last but not least volgt u het spoor van aangereden wild zoals de flora en faunabeheerder dat doet om het wild op te sporen en als dit nodig is uit zijn lijden te verlossen. Hij gebruikt hiervoor een voor deze taak speciaal opgeleide hond. Dat dit spoor niet over het zandpad zal lopen, moge duidelijk zijn. Trek dus stevige schoenen aan en liever geen paraplu’s of rugzakken. niet geschikt voor kinderen of mensen die slecht ter been zijn. Honden zijn absoluut niet toegestaan bij deze excursie. 

Klik hier voor de volledige boekingsvoorwaarden.

Kosten € 35 p.p. inclusief drankje vooraf en na afloop napraten met de boswachter.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar