Bezoekerscentrum officieel heropend

In aanwezigheid van  genodigden is afgelopen vrijdagmiddag het bezoekerscentrum officieel heropend. Ondanks het regenachtige weer was er veel belangstelling. De vrijwilligers, die ook een grote rol hadden gespeeld bij de herinrichting, hadden ’s morgens partytenten opgezet. Na een inleiding door de coördinator van het bezoekerscentrum, Geesje Eleveld, was het woord aan de voorzitter van Stichting Schapedrift, Ruud van Eijle. Hij bedankte enkele bedrijven en de vrijwilligers voor hun grote aandeel en inzet aan dit project.

Geheel buiten medeweten van het bestuur (met uitzondering van de penningmeester) hadden zij een houten klauterobject in de vorm van een schaap laten maken wat ze aanboden. Vanwege het weer werd het programma aangepast en opende wethouder Laurens Klappe het bezoekerscentrum door samen met jonge dansertjes van de balletschool binnen een lint door te knippen en vervolgens de deuren te openen.

Vanaf dit weekend zijn bezoekers van harte welkom om te komen kijken. Tijdens de heropeningsweken, tot en met 29 maart aanstaande vinden extra activiteiten plaats. Ook krijgt u het eerste kopje koffie, thee of glas limonade gratis. Meer informatie over de activiteiten staat in de agenda: https://schapedrift.nl/evenementen-kalender/