Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert Marieke Booy en Leander van der Steen

Klezmer en wereldmuziek van Marieke Booy, violiste, en met medewerking van pianist Leander van der Steen

Marieke Booy-Elbertsen heeft gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en Rotterdam waar ze viool studeerde. Ze werkt als concertmeester bij Stichting Ars Musica. Hiermee heeft ze de Mattheus Passion/Bach mogen opnemen voor NPO2 waarin Marieke de bekende Erbarme Dich Aria als soliste mocht spelen. De Messiah/Handel is opgenomen en uitgezonden worden met Marieke als concertmeester en soliste. Daarnaast werkt ze bij diverse andere orkesten waaronder het Naska. Ze heeft veel bijzondere optredens mogen geven, zoals op de bruiloft van wijlen Prins Friso en Mabel Wisse Smit en op het Lowlands festival.

Sinds 2009 heeft Marieke Booy een succesvolle vioollespraktijk in Putten en geeft ze leiding aan het “Veluws Jeugd Ensemble”. Ook treedt ze regelmatig op met haar eigen ensemble. Dit ensemble kan in allerlei varianten ingezet worden en geeft o.a. sfeervolle huiskamerconcerten. Ook verzorgen zij sfeervolle muziek op feesten en bedrijfspresentaties.

Marieke en Leander zullen een mooi afwisselend repertoire laten horen. Zo zult u klassiekers horen maar ook wereldmuziek en filmmuziek. De verschillende stukken zullen toegelicht worden door de musici zodat u nog meer bij de muziek betrokken zal worden.

Kortom een avond heerlijk genieten.

Toegang € 15,00; vrienden van Schapedrift € 12,50, inclusief een drankje voorafgaande aan het concert. Kaarten reserveren via reserveren@schapedrift.nl.

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Klik hier voor uitgebreide informatie over Marieke Booy

 

Gegevens

Datum:
17 januari 2020
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€12.50 – €15.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar