Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert singer-songwriters Galjaard en Wiering (uitgesteld)

Roos Galjaard, zang/gitaar en Sebastiaan Wiering, zang/cello geven op vrijdag 1 november een concert in het bezoekerscentrum.

Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Roos is een singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden. Ze stond al eens op Eurosonic en gaat volledig haar eigen (muzikale) weg. Roos bracht 3 cds uit met haar band Gather Roses .
Sinds 2011 treedt Roos Galjaard op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering in binnen én buitenland. Regelmatig spelen zij op de betere luisterpodia, waarbij ook de mooie teksten volledig tot hun recht komen. Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties alle ruimte geven aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello. In 2015 kwam hun eerste cd uit. Meer informatie op www.roosgaljaard.nl.

Toegang € 15,00; vrienden van Schapedrift € 12,50, inclusief drankje voorafgaande aan het concert. Kaarten kunnen gereserveerd en betaald worden via de website. De mogelijkheid hiervoor vindt u onderaan deze pagina.

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.

Door omstandigheden is het concert uitgesteld tot een nog te bepalen datum.

.

Gegevens

Datum:
1 november 2019
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

De schaapskooi – Schapedrift Ermelo
Postweg 50
Ermelo, Nederland 3852PK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0577-407254