Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meelopen met de herder

De ontvangst is om ca 12.30 uur in het bezoekerscentrum met koffie/thee/chocolademelk. Onder leiding van een gids wandelt u over de Ermelosche Heide naar de schaapskudde. Kennismaking en verblijf met de herder, honden en kudde op de hei. Gezamenlijk wordt terug gelopen naar de kooi.

Duur circa 2,5 uur (afhankelijk van het weer). Na afloop een consumptie in het bezoekerscentrum en napraten met de herder. Kosten: € 35,00 p.p. Vriend Schapedrift: € 32,50 (incl. 2 consumpties p.p.). Aanmelden en betaling vooraf via de website. Uw bijdrage komt geheel ten goede aan de Stichting Schapedrift Ermelo. Geschikt vanaf 12 jaar.

Bij excursie is onder voorbehoud van extreem weer.

LET OP: Met warm weer zijn er mogelijk andere tijden of wordt er niet de hei op gegaan. In dit geval wordt enkele dagen voorafgaande aan de excursie contact opgenomen met de deelnemers. Houd uw mailbox daarom in de gaten!

Voorwaarden reserveren en betalen van excursies en activiteiten 2022

Gegevens

Datum:
16 juli 2022
Tijd:
12:30 - 15:00
Kosten:
€32.50 – €35.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar