Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meelopen met de herder

Ontvangst is om ca 12.30 uur in het bezoekerscentrum met koffie/thee/chocolademelk. Onder leiding van een gids wandelt u over de Ermelosche Heide naar de schaapskudde. Kennismaking en verblijf met de herder, honden en kudde op de hei. Gezamenlijk wordt terug gelopen naar de kooi.

Duur circa 2,5 uur (afhankelijk van het weer). Na afloop een consumptie in het bezoekerscentrum en napraten met de herder. Kosten: € 35,00 p.p. Vriend Schapedrift: € 32,50. (incl. 2 consumpties p.p.). Aanmelden en betaling vooraf via de website. Uw bijdrage komt geheel ten goede aan de Stichting Schapedrift Ermelo. Geschikt vanaf 12 jaar.

Bij excursie is onder voorbehoud van extreem weer. Met warm weer zijn er mogelijk andere tijden of wordt er niet de hei op gegaan. In dit geval wordt enkele dagen voorafgaande aan de excursie contact opgenomen met de deelnemers.

Voorwaarden reserveren en betalen van excursies en activiteiten 2022

Gegevens

Datum:
29 juli
Tijd:
12:30 - 16:00
Kosten:
€32.50 – €35.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meelopen met de herder. 29 juli Volwassene
Meelopen herder 29 juli
35.00
4 beschikbaar
Meelopen met de herder. 29 juli Vriend Schapedrift
Meelopen herder 29 juli
32.50
4 beschikbaar