Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schilderen op de Ermelosche Heide (afgelast)

Altijd al eens een schilderij willen maken van de bloeiende heide in de buurt van grazende schapen? Kom dan zondagmiddag 30 augustus om 12:30 uur met je schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo. Zoek daar vlakbij een mooi plekje op de Ermelosche Heide en laat je inspireren! De heide bloeit en de kudde Veluwse heideschapen graast ergens in de buurt. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Je moet wel je eigen spullen meenemen.

Het publiek kan tussen 13:00 en 15:30 uur kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden en zelf meewerken aan het langste schilderij van Schapedrift. Kunstenaars van StEK (Stichting Ermelo’s Kunstcollectief) geven deskundig advies.

Na afloop worden de werken ingezameld in het bezoekerscentrum. Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren en als je het niet wilt afstaan, is het ook goed. De bedoeling is om in oktober en november de schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoon te stellen.

Meer informatie en aanmelden via reserveren@schapedrift.nl. Vermeld hierbij je naam en leeftijd. Deelname is gratis; de Stichting Schapedrift zorgt voor koffie, thee met wat lekkers. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Bij twijfel ontvangen de deelnemers hierover een bericht. Contactpersonen voor dit schilderevenement van Stichting Schapedrift zijn Jeanne Dijkstra en Anneke Wullink, tel. 0577 – 407235 / 06-50436407

 

 

 

Gegevens

Datum:
30 augustus
Tijd:
12:30 - 15:30