Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop vacht vilten (VOL)

Vilt zelf een prachtig interieur-stuk van een ruwe schapenvacht!

In deze dagworkshop ga je zelf aan de slag om de achterkant tegen een geschoren vacht te vilten. Er zit geen huid aan het vacht en om het vacht te verbinden, moet er een achterkant aan zitten. Deze vilt je er op deze dag zelf tegenaan met… schapenwol! Het is een leuke klus waar je de hele dag mee bezig bent, waar je vies en moe van wordt, maar wat heel veel voldoening geeft. Bovendien ga je aan het eind van de dag met een mooi vachtkleed naar huis, voor op de bank of op de vloer.

Het is zwaar werk, een sportieve uitdaging dus,  alhoewel er ook deelnemers waren die het mee vonden vallen. De workshop vindt buiten plaats en bij regen onder de tent.

Prijs: € 90,00, inclusief materiaal, koffie/thee en lunch. Opgave en betaling VOORAF via de website is noodzakelijk; maximaal 8 deelnemers per dag. Niet geschikt voor kinderen.

Laatste keer van het seizoen op 23 augustus!

Gegevens

Datum:
18 augustus 2022
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€90.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar