Het schiet lekker op

De verbouwing loopt mooi op schema. Ook aan de buitenkant is de verandering zichtbaar: er zijn twee dakramen geplaatst in het gedeelte van het kantoor van de coördinator op de bovenverdieping.

Om een indruk te krijgen hoe het er straks uit gaat zien zijn tekeningen gemaakt. Er kunnen nog dingen veranderen: niets is zo veranderlijk als de bouw… De telefoon van het bezoekerscentrum is in verband met de verbouwing buiten gebruik. Voor informatie kunt u een mailtje sturen naar info@schapedrift.nl.

De deuren van het bezoekerscentrum gaan op zaterdag 22 december weer open voor publiek. Het werk is dan nog niet helemaal klaar, maar wel zover dat we er terecht kunnen.

Op de zondagen 9 en 16 december is er een midwinterwandeling met hoornblazen. Kijk voor een uitgebreide beschrijving van deze excursie in de agenda. Op zaterdag 22 december is er een inloopworkshop kerstversiering vilten op de bovenverdieping. In de kerstvakantie staan nog meer activiteiten en excursies op het programma.

Totdat het bezoekerscentrum weer open gaat bent u in het weekend van 12:30 tot 16:00 van harte welkom om naar de schapen te kijken en voor een consumptie in de tent op het terras.

Hopelijk tot ziens!