Minder validen

Direct voor het bezoekerscentrum vindt u twee invalide parkeerplaatsen. U bereikt deze door aan het einde van de Postweg, waar de grote parkeerplaats rechts ligt, linksaf te slaan en terug te rijden richting de schaapskooi. Er zijn geen drempels binnen in het bezoekerscentrum, om binnen te komen kan er een rijplaat over de bescheiden toegangsdrempel gelegd worden. Er is een invalidetoilet aanwezig op de begane grond van het gebouw. Mocht u naar de eerste etage willen dan is er een traplift beschikbaar.

De schaapskooi is niet toegankelijk voor publiek. Zij kunnen over de deuren heen de kooi in kijken, maar aan de zijkant is ook een raam geplaatst waardoor vanuit een lagere positie de kooi in gekeken kan worden. Tevens loopt er een verhard pad om de schaapskooi heen waardoor u aan de achterkant van de kooi, als de schapen in de verharde uitloop staan, deze kunt bewonderen. Delen van het erf zijn verhard richting het weiland en de speeltuin.

Er is geen rolstoelvriendelijk wandelpad door het bos heen of over de heide. De paden zijn meestal goed begaanbaar, maar niet allemaal even hard of breed genoeg voor een rolstoel. Er loopt een betonnen fietspad over de heide maar deze maakt geen lus, u zult na verloop van tijd om moeten keren om terug te keren naar de parkeerplaats.