Adopteer een schaap

Adopteer een schaap

Adopteer (symbolisch) een schaap van de schaapskooi Ermelo en word vriend van de Stichting Schapedrift. Op deze wijze draagt u bij tot het behoud van de Ermelose kudde!

Sinds 2003 loopt er dankzij de Stichting Schapedrift weer een kudde schapen op de Ermelosche Heide. Dankzij de begrazing door de schapen kan de heide blijven groeien en bloeien en het is goed voor de natuurwaarden. Een mooie cultuurhistorische traditie van een kudde schapen, die met een herder en honden over de heide trekt, blijft hiermee in stand.

Voor het behoud van de schaapskudde is de stichting afhankelijk van vrienden, sponsorbedrijven en  de inkomsten uit het bezoekerscentrum en activiteiten.

Wilt u ook meehelpen de schaapskooi en de –kudde in stand te houden? Meld u dan ook aan als vriend! U bent al vriend voor minimaal € 20,– per jaar of voor minimaal € 2,00 per maand. Vrienden krijgen consumptiebonnen voor evenementen en blijven op de hoogte van onze activiteiten via de nieuwsbrief en het nieuwsbulletin Uit de Kooi.