Adopteer een lammetje

Door een lammetje te adopteren, helpt u de schaapskudde met het dragen van de extra kosten die een lammertijd met zich meebrengt. Het betreft een symbolische adoptie en is dus niet gebonden aan een lammetje. U krijgt daarvoor een leuk draagtasje mee naar huis en met het inzenden van de kleurplaat maakt u kans op het winnen van een uniek meet & greet-moment met een lammetje.  We danken u heel hartelijk voor uw steun!

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik adopteer een schaap van Schapedrift. Met mijn donatie draag ik bij aan het behoud van de schaapskudde van Ermelo.
Prijs: 20,00 €
Naam*
Betaalmethode*

Word Vriend van Schapedrift!

Honderden vrienden uit heel Nederland steunen de Stichting en ook uw hulp is van harte welkom! Ook u kunt bijdragen aan dit goede doel. Vanaf een maandbedrag van € 2,50 of € 25 per jaar bent u al Vriend! Vrienden ontvangen 3x per jaar het magazine Uit de Kooi (digitaal of aan huis), krijgen gratis toegang tot onze evenementen en kunnen een aantal keer per jaar gratis mee met excursies.

Wilt u meer weten hoe u ons ook nog kunt steunen? Neem contact met ons op!

Word sponsor!

De volgende sponsoren dragen bij aan de exploitatie van de Schaapskooi en Bezoekerscentrum Ermelosche Heide:

Aannemersbedrijf G.W.W. fa. Kamphorst – AGO Financieel en Fiscaal Advies – Carnibest  – Camping Bungalowpark De Haeghehorst – Hotel De Heerlickheijd van Ermelo – Camping & Bungalowpark In de Rimboe – De Luca Automatisering BV – Dierenartsen Animal Care – Quadratum – Prins Bouw Ermelo BV  – Roldo Rent BV – Schildersbedrijf Van Buuren – Stoutenbourg BV – Fa. W. Timmer & Zn – BR-Tomassen – Urbach Installatietechniek – Van Wijnen Harderwijk BV – Veluwse Architecten – Fa. Weidemann

In het kader van de Shovel Actie 2023 droegen dit jaar bij: The Vanneau Foundation – Kievhorst Properties – Landgoed Het Roode Koper- RABO bank Stimuleringsfonds- Fa. Weidemann

Wat krijgen sponsors van ons terug?

  • naamsvermelding op het sponsorbord bij de schaapskooi
  • naamsvermelding op onze website met een link naar de website van uw bedrijf
  • naamsvermelding in het nieuwsbulletin Uit de Kooi, dat 3x per jaar naar alle vrienden en sponsors wordt verstuurd

Sponsoren kunnen eens per jaar voor bedrijfsdoeleinden gebruik maken van de zolderverdieping van het bezoekerscentrum.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op