Shovel Actie 2023

Doneer aan de Shovel Actie!

 De huidige kniklader is aan vervanging toe. Stichting Schapedrift kiest bewust voor een duurzame, maar duurdere, elektrische shovel. Om deze aanschaf mogelijk te maken, starten wij dit jaar de Shovel Actie. Het verschil in aanschafkosten tussen een nieuwe dieselkniklader en een elektrische shovel is ongeveer 25.000 euro extra. Hiervoor vragen wij om uw hulp! 

KLIK OP: IK DONEER EENMALIG en maak over o.v.v. “Shovel Actie”.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor ludieke acties en de stand van zaken! 

Word Vriend!

Schapen met lammetjes bij de schaapskooi

Word Vriend van Stichting Schapedrift!

U kunt de stichting ook structureel steunen door maandelijks (vanaf € 2 per maand) of jaarlijks (€ 20 of meer) een vast bedrag te doneren. Als vriend ontvangt u drie keer per jaar het magazine Uit de Kooi thuisgestuurd (of digitaal) en mag u het hele jaar door gratis mee met excursie of deelnemen aan onze evenementen.

Adopteer een Lammetje

Adopteer een lammetje

Adopteer een lammetje en win een fotomoment!

Adopteer een lammetje en de steun de Ermelose kudde!

Hoe meedoen? 

U kunt een lammetje adopteren door overmaking van € 20 (per lammetje). Het betreft symbolische adoptie en is dus niet gekoppeld aan een bepaald lammetje. Wij bewaren uw contactgegevens om u te kunnen bereiken voor het uitreiken van de prijzen van de kleurwedstrijd. 

Wat krijgt u ervoor?

  • Een kleurplaat met zelfbedachte naam, deze hangen we aan een slinger door het bezoekerscentrum heen
  • Een (tegoedbon voor een) knuffeltje; deze is af te halen in het bezoekerscentrum
  • Een fotomoment met de herder én lammetje voor de inzending van de mooiste kleurplaat, onderverdeeld in 2 leeftijdscategorieën: 1) t/m 6 jaar en 2) vanaf 7 jaar. Vergeet niet de naam en leeftijd op de kleurplaat te vermelden en het telefoonnummer of e-mailadres waarop we u kunnen bereiken.
  • De bekendmaking van de prijzen zal plaatsvinden in de week ná 1 april 2023 (dus ná Lammetjesdag)