Shovel Actie 2023

Doneer aan de Shovel Actie!

 De huidige kniklader is aan vervanging toe. Stichting Schapedrift kiest bewust voor een duurzame, maar duurdere, elektrische shovel. Om deze aanschaf mogelijk te maken, starten wij dit jaar de Shovel Actie. Het verschil in aanschafkosten tussen een nieuwe dieselkniklader en een elektrische shovel is ongeveer 25.000 euro extra. Hiervoor vragen wij om uw hulp! 

KLIK OP: IK DONEER EENMALIG en maak over o.v.v. “Shovel Actie”.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor ludieke acties en de stand van zaken! 

Word Vriend!

Schapen met lammetjes bij de schaapskooi

Word Vriend van Stichting Schapedrift!

U kunt de stichting ook structureel steunen door maandelijks (vanaf € 2 per maand) of jaarlijks (€ 20 of meer) een vast bedrag te doneren. Als vriend ontvangt u drie keer per jaar het magazine Uit de Kooi thuisgestuurd (of digitaal) en mag u het hele jaar door gratis mee met excursie of deelnemen aan onze evenementen.

Adopteer een Lammetje

Dit seizoen zijn in totaal 175 van onze lammetjes geadopteerd!  

Wij danken alle adoptieouder heel hartelijk voor uw steun aan onze schaapskooi! Afgelopen vrijdag, 7 april kwam de jury bijeen en koos zij de winnaars van de fotowedstrijd. Uitsluitend de winnaars krijgen zeer binnenkort bericht en ontvangen een uitnodiging voor het fotomoment met het lammetje en onze herder Marion Derks. In de volgende editie van ons magazine Uit de Kooi zullen we aandacht schenken aan de winnaars van de kleurwedstrijd.  

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.